ЛУБЕНСЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Полтавським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді підведено підсумки заочної обласної фотоолімпіади «Пізнай свій рідний край». Метою проведення конкурсу є поширення серед школярів і учнівської молоді інтересу до природи рідного краю.
На розгляд журі 7 вихованців гуртка «Фотонатуралісти» міськСЮТН представили свої фотороботи в трьох тематичних категоріях: краєвиди, екологія міста (села), рослинний та тваринний світ. Конкурсні роботи оцінювалися членами журі за такими критеріями:

Переглядів: 159 | Додав: admin | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)

02 - 05 грудня 2019 року Лубенською міською станцією юних техніків і натуралістів проводиться виставка виробів, які беруть участь у міському етапі конкурсів «Український сувенір» та новорічних композицій «Збережи ялинку». Всього у конкурсах беруть участь 196 учнів із 6 загальноосвітніх навчальних закладів (школи №2, 3, 4, 7, 8, 10) та вихованці гуртків міськСЮТН, які представили на огляд 136 виробів («Новорічна композиція» - 102, «Український сувенір» - 34). Вироби відрізняються новизною та цікавим композиційним рішенням, у них переважає використання штучних матеріалів, що має на меті привернути увагу до екологічних проблем. Найактивнішими учасниками конкурсів є школи №3 (директор Кобилянська Т.В.) та №4 (директор Коробицька С.Е). Слід відзначити активну співтворчість дітей, батьків і вчителів під час виконання конкурсних робіт. Кращі роботи учасників будуть відзначені грамотами управління освіти та направ ... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: admin | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)

18–19 листопада 2019 року був проведений обласний конкурс-змагання з радіоелектронного конструювання. Конкурс проводився на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради. В ньому брали участь делегації від шести навчальних закладів позашкільної освіти області ( 13 учасників). Команду нашого закладу представляли вихованці гуртка «Радіоелектронне конструювання» (керівник гуртка Кравцов В.М.) Ріжко Володимир та П’ятак Олександр, учні спеціалізованої школи №6.

Програмою Конкурсу було передбачено теоретичний залік, розробка друкованої плати, монтаж радіоелектронного пристрою в молодшій та старшій вікових групах.

За підсумками було нагороджено дипломами Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації переможців та призерів обласного конкурсу-змагання з радіоелект ... Читати далі »

Переглядів: 149 | Додав: admin | Дата: 25.11.2019 | Коментарі (0)

Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради 29 – 30 жовтня 2019 року був проведений обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій. В ньому брали участь 38 учасників. Конкурс проводився з метою стимулювання інтересу дітей до поглибленого вивчення інформаційних технологій, поширення і впровадження сучасних прийомів і методів навчання в навчально-виховний процес гуртків інформаційно-технічного профілю, виявлення обдарованої молоді та надання їй допомоги у виборі професії, залучення професорсько-викладацького складу, наукових працівників, аспірантів, студентів закладів вищої освіти та науки України до роботи з учнівською молоддю в галузі інформаційних технологій. Програмою Конкурсу було передбачено виконання конкурсних завдань і проведення захисту домашніх завдань у номінаціях: „Програмування”, „Веб-дизайн”, „Офіс-менеджмент”. За резу ... Читати далі »

Переглядів: 142 | Додав: admin | Дата: 04.11.2019 | Коментарі (0)

Свято «Політ над Замковою горою», яке відбулося 16 червня,  відкривали кращі авіамоделісти області – команда Полтавського обласного центру науково - технічної творчості з показовими запусками радіокерованих моделей. Керівник команди – Фірсов Ігор Іванович.
Авіамодельний спорт це технічний вид спорту, в якому учасники змагаються у конструюванні та виготовленні моделей літальних апаратів та в керуванні ними при польотах на швидкість, дальність, тривалість польоту та у виконанні фігур вищого пілотажу.
Наші гості продемонстрували деякі фігури вищого пілотажу, фрагмент повітряного бою та технічні можливості різних моделей літальних апаратів.
Переглядів: 156 | Додав: serg16051541 | Дата: 19.06.2019 | Коментарі (0)

"День знайомств", "День здоров’я", "День охорони довкілля", "День патріота" - під такими девізами пройшли перші дні табірної зміни. Підготовлено чимало різноманітних заходів, де кожен зміг себе проявити: спортивні ігри та розваги "Швидше, вище, сильніше", усний журнал "Ми за здоровий спосіб життя", рольові ігри "Екологічні проблеми, які я можу вирішити", "Створення книги скарг природи", конкурс малюнків на асфальті "Я люблю Україну".

... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: admin | Дата: 07.06.2019 | Коментарі (0)

Ось і прийшли довгоочікувані канікули. Вже  залишились позаду уроки, віддзвенів останній дзвоник; можна з легкістю вдихнути великий і мрійливий ковток літнього повітря. В учнів з’явилося багато вільного часу, який потрібно вірно організувати, щоб було не тільки цікаво, а й корисно. 3 червня відбулося урочисте відкриття табірної зміни профільних таборів відпочинку «Юний технік» та "Юний натураліст" на базі міської СЮТН. До його відкриття готувалися довго і натхненно.  Вихователі табору готували цікаві заходи, конкурси, ігри для дітей. Начальник табору Кравцов В’ячеслав Миколайович привітав учнів зі святом та побажав усім активного і безпечного відпочинку, доброго настрою, творчої та плідної співпраці вихователів та дітей. І вихованці табору відправились у «веселковий круїз» з безліччю цікавих завдань, дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами та ігор. ... Читати далі »

Переглядів: 148 | Додав: admin | Дата: 04.06.2019 | Коментарі (0)

У суботу, 13 квітня, на території загальноосвітньої школи №10 (поблизу спортивного майданчика),  міська станція юних техніків і натуралістів з нагоди Дня космонавтики та авіації провела показові запуски моделей ракет та авіамоделей (вільно літаючі та радіокеровані), які виготовлені вихованцями гуртків закладу: авіамодельного - керівник гуртка Панченко Микола Іванович, ракетомодельних - керівники гуртків Агапова Наталія Миколаївна та Гонтар Олексій Петрович. До даного заходу долучилися  учні загальноосвітніх закладів міста, які цікавляться технічною творчістю та технічним моделюванням.

... Читати далі »

Переглядів: 161 | Додав: admin | Дата: 15.04.2019 | Коментарі (0)

09 квітня 2019 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради спільно з Полтавською Обласною Універсальною Науковою бібліотекою імені І.П. Котляревського та Полтавським музеєм авіації та космонавтики імені Юрія Кондратюка був проведений обласний відкритий науковий колоквіум "Космос і астрономія".

Колоквіум проводився з метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку творчих здібностей у юнаків та дівчат, інтересу до авіації та космонавтики, науки і техніки, екології, дослідницької діяльності.

Програмою колоквіуму було передбачено :
 - проведення захисту наукових робіт;
 - складання теоретич ... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: admin | Дата: 12.04.2019 | Коментарі (0)

27-29 березня 2019 року в місті Рівному відбулись Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання. Захід був організований та проведений Українським державним центром позашкільної освіти спільно з комунальним закладом «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

У змаганнях взяли участь вісімнадцять команд (37 учасників) із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Черкаської, Чернівецької та Хмельницької областей, міст Києва, Луцька та Рівного.

Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання проводяться з метою сприяння розвитку технічних умінь і навичок учнівської молоді в галузі радіоелектроніки та радіотехніки.

... Читати далі »

Переглядів: 147 | Додав: admin | Дата: 03.04.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту